joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Șoferi certați cu legea, prinși de polițiști

Un bărbat de 31 de ani din Poiana Mare, județul Dolj s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprit de polițiști în trafic și a ieșit pozitiv în fata etilotestului, având o concentrație de 0,60 mg/l, alcool în sânge. Bărbatul s-a opus recoltării de probe biologie, iar acum cazul acestuia a fost preluat de Parchet. „Poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au oprit în trafic un autoturism ce circula pe Drumul Naţional 55A, în localitatea Ghidici. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 31 ani, din comuna Poiana Mare, iar cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,60 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltarii de mostre biologie pentru stabilire alcoolemiei în sânge, unde a refuzat recoltarea.În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sutragerea de la recoltarea de mostre biologice, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă”, conform IPJ Dolj.

Totodată, un alt bărbat din Malu Mare, județul Dolj a fost prins de politisti în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Același lucru a fost descoperit și în cazul unui tânăr de 20 de ani din Calopăr. Ambii conducători auto s-au ales cu dosare penale.

„La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au depistat un bărbat de 52 de ani, din comuna Malu Mare, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Lămâiței din localitate. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.Miercuri noaptea, patrula formată din polițist din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova şi jandarm din cadrul GJMB Craiova, au depistat un tânăr de 20 de ani, din comuna Calopăr, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Calea Dunării, din municipiul Craiova. Şi în această situaţie poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cele două cauze, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă”, au adăugat reprezentanții IPJ Dolj.

Politica