Dolj. A murit ars la „Păzitul Fântânilor”

Date:


Un bărbat de 53 de ani din Poiana Mare, județul Dolj, a murit vineri dimineață după ce a participat la sărbătoarea olteneasca „păzitul fântânilor”. Bărbatul a fost găsit parțial carbonizat, după ce a căzut în jarul provenit de la arderea lemnelor. Polițiștii criminaliști fac cercetări în privința decesului bărbatului.
„Vineri dimineaţă, poliţişti din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat din comuna Poiana Mare, cu privire la faptul că, lângă o fântână de pe strada Nicolae Titulescu, din localitate, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, care au identificat persoana decedată ca fiind un bărbat de 53 de ani, din comuna Poiana Mare.

Din verificări s-a stabilit că în noaptea de 06/07 ianuarie a.c., bărbatul a participat la  manifestarea ” Păzitul Fântânilor” organizată la fântâna publică, de pe strada Nicolae Titulescu, în apropierea domiciliului său, iar în această dimineaţă, în jurul orei 07.30, a fost găsit decedat, parțial carbonizat, căzut peste jarul provenit de la arderea lemnelor.În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie, prin unitatea de parchet competentă. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cu exectitate a cauzei decesului”, conform IPJ Dolj.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Rolul iodurii de potasiu și cum poate fi obținută în cabinetele medicilor craioveni

Odată cu recomandările făcute de ministrul Rafila în privința...

A început reabilitarea termică din Craiova

A început reabilitarea termică a primelor 400 de apartamente...

Penitenciarul Craiova. Expoziție de obiecte artizanale și decorative

Șase femei private de libertate s-au implicat în confecționarea...