vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat din Vâlcea a incendiat un gater și o locuință

Un bărbat de 50 de ani din localitatea Chinei, județul Vâlcea a fest identificat de polițiști, după ce a incendiat un gater pe 1 ianuarie. Deși pompierii au acționat prompt pentru stingerea incendiului, pagubele materiale s-au ridicat la suma de 60.000 de lei. Din cercetări, polițiștii au aflat că barbat incendiase în aceiași zi și locuință unei femei din Câineni. Nu au rezultat victime în cele două incendii.

“La data de 1 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, în comuna Câineni a izbucnit un incendiu, la un gater, acesta fiind distrus în proporție de 70%, prejudiciul ridicându-se la 60.000 de lei.

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea ajunși la fața locului au stins incendiul, din primele date reieșind că ar fi fost vorba de o acțiune intenționată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii au demarat imediat cercetările, fiind identificată persoana bănuită, un bărbat de 50 de ani.

Din verificări, polițiștii au stabilit că, la acceași dată, bărbatul ar fi incendiat locuința unei femei din Câineni, reușindu-se însă în scurt timp localizarea și stingerea incendiului”, conform IPJ Vâlcea.

Politica