vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Un șofer beat a lovit o mașină parcată

Un bărbat de 38 de ani din comuna Șopârlița, județul Olt, a lovit o mașină parcată pe marginea drumului. Bărbatul, aflat la volanul autoturismului personal, consumase o cantitate consistentă de alcool. Evenimentul a fost sesizat chiar de proprietarul mașinii avariate, un bărbat de 31 de ani din aceiași localitate. Acesta din urmă a și anunțat poliția cu privire la eveniment. Ajunși la fața locului, polițiștii l-au testat pe șofer, acesta având o concentrație de 1,34 mg alcool.

”Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că pe Drumul Județean 644, în comuna Șopârlița, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, parcat regulamentar, în afara părții carosabile, fiind produse doar pagube materiale.

Cu ocazia testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație alcoolică de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind continuate cercetările”, conform IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica