Conecteaza-te cu noi

Gorj

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu a primit trei aparate mobile de radiologie

Publicat

pe

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu a primit trei aparate mobile de radiologie din partea Consiliului Județean Gorj, care le-a achiziționat în cadrul proiectului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la nivelul județului Gorj”.

Cele trei aparate au fost distribuite secțiilor ATI 2 – locația din strada Tudor Vladimirescu, nr. 17, UPU – locația din strada Tudor Vladimirescu, nr. 17 și ATI 1 – locația din strada Progresului, nr. 18.

Tot în cadrul proiectului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la nivelul județului Gorj” vor mai fi achiziționate echipamente și aparatură medicală pentru Secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă, dar și pentru Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu”, informează Consiliul Județean Gorj.

Valoarea totală a proiectului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la nivelul județului Gorj” este de 14.682.746,93 lei cu TVA, conform Contractului de finanțare nr. 356 din 15.09.2020

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.