sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova. Expoziție cu obiecte confecționate de către tineri cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilitați

Ziua de 3 decembrie este Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilitați. Anul acesta, ANCAAR Craiova va marca această zi prin organizarea unei expoziții cu obiecte confecționate de către tinerii din centru ajutați de voluntarii din proiectul „Autism New Challenge in ANCAAR”. Lor li s-au alăturat elevi din ciclul primar de la Școala Gimnazială Gheorghe Țițeica din Craiova, care au lucrat manual și au donat diverse ornamente pentru Crăciun.

Tinerii cu autism de la Ancaar Craiova, precum și părinții lor sunt onorați ca această expoziție să fie găzduită de către Baroul Dolj, care este și partener la eveniment. Ei sunt mândri și recunoscători de faptul că avocații din Baroul Dolj sunt constant alături de nevoile lor și îi sprijină în acțiunile pe care le fac. Expoziția are ca temă sărbătorile de iarnă și va fi cu vânzare, în sensul că se pot achiziționa obiectele confecționate și se pot face donații. Banii strânși vor fi folosiți pentru terapiile copiilor și tinerilor cu autism din centrul de zi Ancaar Craiova. Expoziția va fi deschisă în data de 2 decembrie 2021, la orele 13.00 la sediul Baroului Dolj din Craiova și va rămâne acolo în zilele de 2 și 3 decembrie.

Politica