Președintele USR Dolj: „Această frăție a hoției este motivul pentru care România este subdezvoltată”

Date:

După ce s-a semnat acordul politic de constituire a Coaliției PSD-PNL-UDMR, de către liderii celor trei formațiuni politice, cei din USR Dolj s-au întrunit astăzi, 26 noiembrie, la sediul lor din Craiova pentru o conferință de presă în care critică vehement această decizie și susțin că „această frăție a hoției este motivul pentru care România este subdezvoltată și pe ultimul loc din Uniunea Europeană cam la toate capitolele” . Documentul conține douăsprezece puncte și este valabil pe durata mandatului parlamentar, până în 2024.

„Această frăție a hoției este motivul pentru care România este subdezvoltată și pe ultimul loc din Uniunea Europeană cam la toate capitolele. PNL a trădat votul cetățenilor și a devenit prin acțiunile sale o rușine națională. Mizele sunt reprezentate de numirea procurorilor, de simularea banului public de către clientela de partid. Klaus Iohannis a trădat 6 milioane de voturi. În ultimele zile avem de-a face cu PNL-ism. PNL-ismul înseamnă abandonarea unei guvernări de dreapta și translatarea acesteia către de guvernare de stânga. O guvernare care îl aduce în prim-plan pe Sorin Grindeanu, autorul OUG 13, care a strâns sute de români în stradă. Sau pe doamna Gabriela Firea, un personaj de tristă amintire. Ieri am văzut o declarație a PNL Craiova cum că în municipiul Craiova va curge lapte și miere și asta va fi o guvernare de succes. Noi vă spunem că, din păcate, pentru noi cetățenii acestei țări și acestui oraș, nimic nu poate să fie mai fals, iar această guvernare încropită în jurul ciolanului va fi catastrofală. Începând de ieri liberalismul nu mai are nicio legăură cu PNL-ismul, iar USR reprezintă singurul partid de dreapta, democratic și pro-european. Singurul partid care îmbrățișează valorile liberare”, a spus Cezar Drăgoescu, președintele USR Dolj.

„Zilele trecute am citit un mic discurs elogios despre pistolul luminos al urbei noastre, despre cum o să curgă numai lapte și miere, cum o să vină autostrăzi din toate părțile, doar că în discursul respectiv se uită că de toate aceste proiecte se va ocupa domnul Grindeanu, responsabil de OUG 13, domnul Rafila, responsabil de multe tergiversări în ceea ce privește sănătatea publică și care are foarte mult sânge pe mâini. În ultima săptămână, Craiova a fost cel mai poluat oraș din țară, după București”, potrivit lui Ștefan Artene, președintele USR Craiova.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Rolul iodurii de potasiu și cum poate fi obținută în cabinetele medicilor craioveni

Odată cu recomandările făcute de ministrul Rafila în privința...

A început reabilitarea termică din Craiova

A început reabilitarea termică a primelor 400 de apartamente...

Penitenciarul Craiova. Expoziție de obiecte artizanale și decorative

Șase femei private de libertate s-au implicat în confecționarea...