vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poşta Română anunță că va livra pensiile la timp în decembrie

Poşta Română anunță că va distribui la timp pensiile şi drepturile sociale pentru luna decembrie, după ce a primit banii de la Casa Naţionale de Pensii.

Toți angajații poştali vor lucra la capacitate maximă pentru a respecta termenele de distribuire a pensiilor şi drepturilor sociale cuvenite populaţiei în luna decembrie.

„Poşta Română confirmă, astfel, că întreaga sumă necesară distriburii acestor drepturi a fost virată în trezoreria operatorului naţional de servicii poştale”, se arată într-un comunicat al companiei, potrivit digi24.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Luna decembrie este una specială şi, ca atare, nu vom dezamăgi”, a spus Valentin Ştefan, Directorul General al Poştei Române.

“Lipsa bancomatelor în aproximativ 70% din comunele din România și gradul mic de educaţie financiară în rândul populaţiei îmbătrânite sunt realităţi cu care ne confruntăm, zi de zi, de aceea vom fi mereu aproape de toate categoriile sociale pe care le deservim, adaptându-ne permanent la nevoile tuturor românilor”, a mai spus Ştefan.

Politica