Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mehedinți: Ziua Națională celebrată cu public, în Drobeta Turnu Severin

Publicat

pe

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită la Drobeta Turnu Severin, în ceremonie restrânsă, din cauza măsurilor restrictive impuse de pandemia de coronavirus.

”Prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel, s-a întâlnit astăzi, 22 noiembrie a.c., cu primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, directorul executiv al DSP Mehedinți, Miruna Constantin, precum și cu reprezentanții structurilor MAI din județ și ai Garnizoanei Drobeta Turnu Severin, pentru a pune la punct măsurile organizatorice care vor fi luate de Ziua Națională”, anunță reprezentanții prefecturii.

Astfel, ceremonia militară va avea loc la Monumentul Eroilor din Parcul Rozelor, începând cu ora 10,00, cu participarea a cel mult 200 de persoane și respectarea măsurilor de protecție sanitară. Accesul participanților se va face doar pe baza certificatului verde, iar purtarea măștii va fi obligatorie.

În cadrul aceleiași ședințe s-a discutat și despre planul de măsuri care va fi pus în aplicare în perioada sărbătorilor de iarnă, atât în ceea ce privește programul de activități organizate de Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin, cât și pentru evitarea aglomerației în marile lanțuri comerciale.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.