sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Ziua Națională celebrată cu public, în Drobeta Turnu Severin

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită la Drobeta Turnu Severin, în ceremonie restrânsă, din cauza măsurilor restrictive impuse de pandemia de coronavirus.

”Prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel, s-a întâlnit astăzi, 22 noiembrie a.c., cu primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, directorul executiv al DSP Mehedinți, Miruna Constantin, precum și cu reprezentanții structurilor MAI din județ și ai Garnizoanei Drobeta Turnu Severin, pentru a pune la punct măsurile organizatorice care vor fi luate de Ziua Națională”, anunță reprezentanții prefecturii.

Astfel, ceremonia militară va avea loc la Monumentul Eroilor din Parcul Rozelor, începând cu ora 10,00, cu participarea a cel mult 200 de persoane și respectarea măsurilor de protecție sanitară. Accesul participanților se va face doar pe baza certificatului verde, iar purtarea măștii va fi obligatorie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cadrul aceleiași ședințe s-a discutat și despre planul de măsuri care va fi pus în aplicare în perioada sărbătorilor de iarnă, atât în ceea ce privește programul de activități organizate de Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin, cât și pentru evitarea aglomerației în marile lanțuri comerciale.

Politica