joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Colegiul Naţional ”Matei Basarab” are laborator de informatică nou

Colegiul Naţional de Informatică ”Matei Basarab” se poate lăuda cu un nou laborator de informatică dotat cu computere performante achiziționate din bugetul local.

După dotarea recentă a unui alt liceu, mai exact Colegiul Național ”Mircea cel Bătrân”, a urmat rândul Colegiului ”Matei Basarab” să primească 25 de calculatoare și două imprimante.

Primarul Râmnicului, Mircia Gutău a promis că și alte unități de învățământ din muncipiu vor fi dotate cu echipamente IT.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Conform promisiunii pe care am făcut-o la predarea celor 31 de computere performante ce au intrat luna trecută în dotarea catedrei de informatică a Colegiului Naţional ”Mircea cel Bătrân”, o altă unitate şcolară din Râmnic beneficiază de sprijinul administraţiei locale. E vorba de Colegiul Naţional de Informatică ”Matei Basarab”, unde laboratorul de IT nr. 3 din Corpul C a primit 25 de calculatoare în configuraţie completă, licenţe de operare aferente, precum şi două imprimante multifuncţionale. Demersul Primăriei Râmnicului de achiziţionare a unor dotări ”de top” pentru şcolile din municipiu va continua şi în perioada următoare”, a declarat edilul Râmnicului, Mircia Gutău.

Politica