Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mehedinți. O nouă achiziție de aparatură la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin

Publicat

pe

Creșterea numărului de paturi pentru tratarea pacienților COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin a impus căutarea de soluții pentru dotarea cu aparatură a noilor spații destinate tratării bolnavilor.

Astfel, în cursul zilei de joi, 18 noiembrie, la Spitalul de Urgență a ajuns o parte din aparatura comandată: monitoare funcții vitale și mai multe aparate de tip electrocardiograf portabil, urmând ca zilele următoare să fie aduse și un echograf, injectomate și un videobronhoscop necesar în cazul intubațiilor dificile, a anunțat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

“Achizițiile s-au făcut în cadrul unui proiect cu fonduri europene pe Programul Operațional Infrastructură Mare, implementat de Consiliul Județean Mehedinți și Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin. Ne dorim ca toate acestea să sprijine activitatea personalului medical, dar în primul rând, să le fie de folos pacienților pentru a-și recăpăta sănătatea!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.