joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Chițibura Eugenia, bătrânica care își crește singură cei 3 strănepoți

Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova a bătut în această dimineață, 18 noiembrie, la poarta străbunicii Chițibura Eugenia. Aceasta este o femeie care își creste cu iubire și dârzenie cei 3 strănepoți, în ciuda bolii, care de ceva vreme nu-i dă pace.

„Povestea ei am aflat-o în urmă cu un an și de atunci ni s-a lipit de suflet. Am vrut să îi aducem o bucurie și să îi mai luam din grijă, așa că, astăzi, le-am dus lemne pentru foc, alimente necesare și dulciuri pentru copii.

Când am ajuns noi, Ilinca, Natalia și Andrei erau la școală. Strabunica îi trimite în fiecare zi la școală curați și îngrijiți.
Am fost bucuroși că, până am terminat noi de aranjat lemnele, s-au întors copiii de la școală și i-am revăzut.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bătrâna a avut nevoie de tratament și de deplasări zilnice la policlinică, timp de 2 luni, dar starea ei de sănătate nu îi permitea deplasarea cu mijloacele de transport în comun. Prin bunăvoința colegilor noștri am reușit să îi achităm contravaloarea transportului pentru perioada respectivă. Mulțumim, strabunica Eugenia, pentru lecția de viață pe care ne-o oferi!”, a fost mesajul jandarmilor.

Și tu o poți ajuta pe bătrânică să-și continue misiunea de creștere a micuților donând în contul deschis la Banca Transilvania, pe numele Chițibura Eugenia, Iban :
RON: RO59BTRLRONCRT0131481901
EUR: RO09BTRLEURCRT0131481901

Foto: Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova

Politica