Conecteaza-te cu noi

Gorj

Andrei Musteț și Ianis Diaconu, tinerii boxului din Rovinari, au fost premiați de primar

Publicat

pe

premiati

Andrei Musteț și Ianis Diaconu sunt doi dintre sportivi legitimați la secția de box a Clubul Sportiv „Jiul Rovinari 2016”, iar anul acesta, cei doi și-au reprezentat cu cinste comunitatea, la mai multe competiții la nivel național și internațional, respectiv Campionatul Mondial din Polonia și Campionatul European de Tineret din Muntenegru. La competiția desfășurată la Budva – Muntenegru, Andrei Musteț a reușit să obțină medalia de bronz, fiind singurul sportiv din lotul României care a reușit să obțină o medalie.

Primarul orașului Rovinari s-a declarat încântat de performanțele tinerilor și a ținut să le strângă mâna acestora. Edilul promite că autoritățile locale vor susține din ce în ce mai mult sportivii ce reprezintă comunitatea.

I-am înmânat tânărului Andrei Musteți o diplomă și o plachetă omagială în semn de recunoștință pentru rezultatele obținute, dar și promisiunea că, în scurt timp, cu sprijinul Consiliului Local al Orașului Rovinari, să îi acordăm un substanțial premiu în bani. Totodată, am făcut promisiunea că noi, ca autoritate, vom depune toate eforturile pentru ca acest club sportiv să beneficieze în continuare de o mai mare susținere financiară. Nu e de neglijat faptul că marile cluburi din țară, cu bugete de zeci de ori mai mari, nu au reușit performanțele înregistrate de sportivii rovinăreni, ceea ce denotă o dăruire și o disciplină sportivă ieșită din comun a băieților noștri.Și, dacă tot vorbeam despre disciplină, trebuie să amintesc faptul că cei doi sportivi, Andei și Ianis, pe lângă competițiile și antrenamentele uneori extenuante, au reușit să răspundă cu succes și multor altor îndatoriri. Familie, prieteni, școală. Astfel, cei doi au susținut anul acesta și examenul de bacalaureat, examen pe care l-au promovat cu bine, un motiv în plus să îi felicit din toată inima.Un merit extraordinar pentru aceste performanțe și pentru parcursul sportiv al celor doi îl are maestrul Marius Nicu, pe care îl felicit în aceeași măsură și pe care îl asigur de întregul meu sprijin”, a spus primarul Robert Dorin Filip.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.