sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trică i-a băgat în priză: „Putem fi revelația returului!”

Victoria din amicalul cu CSA Steaua le-a dat aripi juveților. Următorul adversar: CFR Cluj.

În week-end, la primul meci din cel de-al patrulea mandat al lui Eugen Trică pe banca echipei lui Mititelu, aceasta s-a impus cu 4-1. A fost un joc test în compania divizionarei B, CSA Steaua București. Pentru olteni au marcat Ondaan de două ori, Asamoah și Raicea, iar pentru consolarea și onoarea militarilor, Adi Popa. Trică a început cu R. Popa – Negru, Kovacic, Huyghebaert (cpt), Bușu – Achim, Asamoah, Marquet – Sidibe, Ondaan, Bauza. Pe parcurs au mai intrat și ceilalți jucători valizi din lotul FCU Craiova.
Succesul le-a dat mare încredere jucătorilor în forțele lor. Astfel, deja aceștia apreciază că pot fi revelația returului de campionat. Cel puțin Vlad Achim, într-o declarație dată pentru pagina de facebook a clubului: „A fost un meci bun pentru noi. Am încercat să punem la punct cât mai multe lucruri. În mare parte, ne-a ieșit acest lucru. Putem fi revelația returului dacă punem la punct problemele din joc. Am dat patru goluri, am alternat momentele bune cu momentele mai puțin bune. Important e să vedem ce nu merge și să reglăm. În anumite momente, s-a văzut o îmbunătățire în joc, am avut momente bune, am înscris goluri după faze frumoase, ceea ce e un lucru bun”.
De la idee, alb-albaștrii pot trece rapid la fapte, sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 20:30, contra celor de la CFR Cluj.

Politica