Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Olt. 113 permise de conducere reținute și amenzi de peste 170.000 lei

Publicat

pe

Polițiștii din Olt au acordat 656 de sancțiuni în urma unei acțiuni desfășurate pe drumurile din județ timp de 3 zile. Oamenii legii au reținut și 113 permise de conducere, majoritatea pentru depășirea limitei de viteză. Deasemenea au fost confiscate 25 de certificate de înmatriculare.

“În urma activităților desfășurate au fost aplicate 656 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 171.230 de lei. Totodată, au fost reținute 113 permise de conducere, dintre care 16 pentru consum de alcool, respectiv alcoolemie mai mică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, 82 pentru depășirea limitei de viteză și 15 pentru alte abateri, fiind retrase și 25 certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost constatate 7 infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, 3 fiind pentru consum de alcool, respectiv alcoolemie mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, 2 pentru conducere fără permis și 2 pentru alte abateri”, conform IPJ Olt.

Printre cei care au fost descoperiți cu nereguli pe străzile din Olt, se regăsește un tânăr de 25 de ani, din municipiul Slatina, care conducea un autoturism în comuna Priseaca, fără să dețină permis de conducere.

“La data de 13 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat un tânăr, de 25 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 657, în comuna Priseaca, fără a poseda permis de conducere. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, conform IPJ Olt.

În aceiași zi, polițiști din Corabia au depistat un bărbat, de 62 de ani, din comuna Vișina, care conducea autoturismul având o concentrație alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. “Polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au depistat un bărbat, de 62 de ani, din comuna Vișina, în timp ce conducea un autoturism, în comuna Vișina, având o concentrație alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcolului sau a altor substanțe.”, au mai adăugat reprezentanții IPJ Olt.

Continue Reading
Publicitate

© 2021. Toate drepturile rezervate.