Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Dolj. Tânăr, reţinut de poliţişti pentru violență și distrugere

Publicat

pe

Un tânăr de 26 de ani, din Craiova, a fost reținut, miercuri, 10 noiembrie, pentru 24 de ore, bănuit de comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere.

Din cercetările efectuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere, s-a stabilit că, la data de 9 noiembrie, tânărul, în timp ce se afla pe strada Carpenului, din Craiova, ar fi agresat-o fizic pe soţia sa, o tânără de 26 de ani, din Craiova, de care este despărţit în fapt.

„Cel în cauză i-ar fi tăiat cauciucurile autoturismului proprietate personală. De asemenea, tânărul este cercetat de către poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi distrugere, din cercetări stabilindu-se că, data de 8 noiembrie a.c., tânărul ar fi ameninţat cu acte de violenţă, atât pe tânără, cât şi pe un alt bărbat de 41 de ani, din Craiova şi ar fi lovit cu piciorul autoturismul în care cele două persoane se aflau”, se arată în comunicatul poliției.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

În cursul acestei zile, tânărul urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Continue Reading
Publicitate

© 2021. Toate drepturile rezervate.