vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova, bătută în ultima etapă a turului!

Președintele formației oltene, atac subtil la Gică Hagi: „Farul joacă mai bine duminica decât joia”

7 victorii la rând avea CSU Craiova înaintea jocului de la Ovidiu. Firesc, pornea întâlnirea din postura de mare favorită. Socoteala formei nu s-a potrivit deloc cu cea din orașul de la malul Mării Negre. După ce au dominat steril prima repriză, oamenii lui Reghe au căzut brutal în partea a doua. Cu un sfert de oră înainte de final, inevitabilul s-a produs: rezerva Adi Petre a punctat de lângă Căpățână. În momentele de final, călcâiul lui Ivan, din 3 metri, l-a izbit pe Aioani, aceasta fiind cea mai mare șansă de gol a oltenilor. În cele din urmă s-a încheiat cu victoria la limită a gazdelor, scor 1-0.
După meci, Laurențiu Reghecampf și-a făcut praf jucătorii: „Un joc foarte slab făcut de noi. N-am avut posesie, n-am încercat să jucăm. Foarte multe pase greșite! Primim golul într-o fază în care facem trei sau patru greșeli. N-am ce să scot în evidență din partea noastră, n-am avut determinare, ambiție. În momentul când am avut anumite faze, nu le-am fructificat. Schimbările pe care le-am făcut n-au adus absolut nimic… ba mai mult, au adus un minus. A fost un joc slab făcut de noi. O să discut cu jucătorii, o să analizăm. Nu e normal, veneam după o perioadă bună, dar se întâmplă. Fotbalul se joacă pe goluri. Din păcate, și dacă ai o zi mai slabă n-ai cum să pierzi un asemenea meci. Ai avut șansă pe final să marchezi și să câștigi. Au fost foarte multe lucruri pe care nu le-am făcut cum trebuie. Eu am pregătit jucătorii și i-am atenționat după fiecare etapă: indiferent ce ai făcut acum o săptămână nu mai contează. Trebuie să fii concentrat, motivat la fiecare partidă, să dai mai mult. Adversarii vor fi mult mai ambițioși. Nu e momentul cel mai bun pentru noi să pierdem acest meci. De aceea, sunt puțin dezamăgit. Trebuie să fii serios, altfel fotbalul te pedepsește. Pauza va fi cu multă muncă și, probabil, mult stres pentru toată lumea”.

Nistor: „Am intrat cu picioarele pe sus!”
La final, Nistor a spus: „Azi am intrat un pic cu picioarele pe sus. Ne-am crezut câștigători de la început, dar asta s-a văzut. A fost un duș rece, nu trebuia să se întâmple. Mister ne-a avertizat că va fi un meci greu. Ne așteaptă două săptămâni cu stres, muncă. Am tratat adversarul de sus și asta ne-a costat. Cum ne-am prezentat nu meritam nici măcar un punct azi”.
Sorin Cârțu, președintele CSU Craiova, l-a acuzat subtil pe Gică Hagi că a lăsat-o mai moale cu FCSB la mijlocul săptămânii.
„Aveam speranțe măcar să nu pierdem. Au fost multe situații de joc, deși repriza a doua a fost diferită față de prima. Așa e în fotbal. Nu putem să prindem toate zilele pe plus. Farul e echipă grea. Au fost așa… probabil că și-au recuperat toți jucătorii. Au jucat cu toată lumea matură, n-au mai încercat tineri. Joacă mai bine duminica decât joia. Au jucat diferit. Au fost într-o altă formă sportivă, pe un alt fus. Mi se pare mult că am pierdut, chiar dacă n-a fost prea bună repriza a doua. Meritam un punct, în niciun caz nu meritam să pierdem”, a declarat Sorin Cârțu, potrivit Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Farul Constanța – CSU Craiova 1-0
A marcat: A Petre 76
Farul: Aioani – Dussaut, Larie, Ghiță, De Nooijer – Purece (66 Grameni), Artean, Ciobanu (76 Rădăslăvescu) – Ganea (70 Fernandes), Jefte Betancor (76 A. Petre), Pitu (66 Boboc). Antrenor: Gheorghe Hagi.
CSU Craiova: Pigliacelli – Căpățână, Găman, Screciu, Bancu – M. Bălașa (67 Crețu), Nistor (79 Ivanov) – Gustavo (59 Cîmpanu), Houri (79 Baiaram), Ivan – Markovic (59 Koljic). Antrenor: Laurențiu Reghecampf.
Stadion: Academia Gheorghe Hagi – teren principal (Ovidiu).
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti).

Politica