vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova, calificare en-fanfare!

Oltenii nu au lăsat loc de surprize, au pornit cu piciorul pe accelerație ambele reprize și s-au impus categoric în fața echipei de liga a treia

Echipa lui Laurențiu Reghecampf s-a impus cu 4-0 pe terenul celor de la Minaur Baia Mare. Gustavo din lovitură liberă și Marius Constantin din penalty au dus scorul la 2-0, când nu se trecuse de primul sfert de oră al jocului. Startul părții secunde a fost fulminant, goluri Bălașa și Koljic. Așadar, 4-0, calificare fără emoții pentru CSU Craiova. În partea secundă a intrat pe teren și Mihai Roman, după o absență de mai bine de doi ani cauzată de problemele la inimă. De altfel, Roman a fost placat clar în careu, pe finalul jocului, de către portar, dar centralul Vidican nu a dat penalty.  
După meci, Reghe a spus: „Acesta a fost obiectivul, să marcăm repede, a fost foarte frig, gazonul nu era în cele mai bune condiții. Ne-am descurcat, e importantă calificarea. Am încercat să introduc în teren jucătorii cel mai bine pregătiți, peste 3 zile jucăm cu Mioveni, trebuie să ne pregătim și pentru acel meci. Ei și-au făcut datoria cum trebuie. Am încercat să introducem azi în teren cei mai buni jucători. Dacă devenim favorită la câștigarea Cupei? Încercăm”.
Gustavo, autor al unui gol senzațional, a declarat: „Terenul a fost greu, dar noi am venit să ne calificăm și ne-am atins obiectivul. În campionat, CFR are mai multe puncte în față, însă ne luptăm să-i ajungem”.
Dan Nistor a spus după joc: „În etapa asta a Cupei au fost câteva surprize și n-am vrut să facem și noi una. Bine că n-am avut probleme. Păcat că n-au fost spectatori. De acum, ne gândim doar la Mioveni”.

Cupa României – optimi de finală
Filiași – Hermannstadt 6-5 (2-2, 4-3 pen.)
Mediaș – Chindia 0-1
Dinamo – Argeș 1-2
Baia Mare – CSU Craiova 0-4
Voluntari – FCSB 3-0 (la masa verde)
Joi (după închiderea ediției tipărite)
Buzău – Călărași
FCU Craiova – Sepsi
Poli Timișoara – Rapid

Policlinica Buna Vestire Craiova

Minaur Baia Mare – CSU Craiova 0-4
Au marcat: Gustavo (9), M. Constantin (13 pen.), Bălașa (54), Koljici (56)
Minaur: Gudea – Duruș (59 Dunca), Oiță, Lazăr, Simion – Micaș (82 R. Rus), Donca (59 V. Giurgiu), Neacșu (46 D. Matei) – Ciocan, Cip. Stanciu, Văsălie (59 Chinde). Antrenor: Ciprian Danciu
CSU Craiova: Lazar – Bălașa, M. Constantin, Screciu, Vătăjelu – Gustavo (46 Vână), A. Crețu, A. Nistor (46 Ivanov) – Markovic (58 Vlădoiu), Koljic (58 M. Roman), Baiaram (46 Fedele). Antrenor: Laurențiu Reghecampf.
A arbitrat Rareș George Vidican (Satu Mare).

Politica