vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dramatism, iar la final carnaval: Filiași, revelația Cupei României!

Micuța echipă din Dolj a învins la lovituri de departajare FC Hermannstadt și a avansat în sferturile de finală ale competiției knock-out. „Trecem de la bere la vin!”

După ce a eliminat UTA Arad, CSO Filiași a produs un nou șoc în Cupa României și a bătut și FC Hermannstadt, echipă de B. Oaspeții au deschis scorul prin Andrei Sântean, iar în finalul reprizei, din lovitură liberă, Rogoveanu a adus egalarea. În repriza a doua nu s-a mai marcat și s-a intrat în extra-time. Tot ardelenii sunt cei care ajung în avantaj, în minutul 107, prin Călin Popescu. Cu 3 minute înainte de ultimul fluier, Ion Crețu trimite în vinclu, iar meciul la penalty-uri. La lovituri de departajare, oltenii se impun cu 4-3 și merg mai departe în sferturile întrecerii.

„Este o competiție rezervată surprizelor. N-am cuvinte, sunt fericit. Acești băieți minunați merită toate aplauzele din lume. A fost un meci cu o echipă neînvinsă în Liga 2. Din fericire pentru noi, am reușit să egalăm în ultimul minut și la loviturile de departajare să fim mai inspirați.
Am făcut o primă repriză excelentă, cu posesie bună, cu faze de poartă. În a doua repriză am suferit puțin, am avut și șansă, dar șansa de multe ori ține cu cei puternici și cu echipa frumoasă în acest moment.
Înseamnă ceva unic. Nu știu când vom mai ajunge. Este o fericire de nedescris. De la oamenii din conducere, de la Primărie, de la suporteri. Îmi pare rău că n-au fost alături de noi din cauza restricțiilor, dar mă bucur că au fost în număr foarte mare în spatele tribunei și în spatele porții.
Așa este. Sunt în tratative avansate cu Pandurii Târgu Jiu și cred că în proporție de 90% voi fi acolo, dar nu vreau să vorbesc de acest lucru. Băieții au știut, au cântat, mi-au zis să nu plec. Sunt emoții mari și deocamdată vreau să trăiesc acest clipe minunate alături de ei.
O să mergem la un restaurant. Trecem de la bere la vin sau șampanie. Acești băieți merită în această seară să petreacă pentru că e ceva unic”, a spus Mario Găman la finalul meciului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

ACSO Filiași: Fl. Șerban – Dănescu (I. Zanfir 74′), Ed. Dina (Bubuioc 87′), Vl. Popa, C. Calu (cpt.) – Pencea (Armășelu 74′), Duriță (Ct. Manolache 112′) – Vîlcică, Rogoveanu (I. Crețu 112′), A. Șerban – Al. Fotescu
Rezerve neutilizate: Dr. Constantinescu – Fl. Lungu, Geru, Al. Vulpe
Antrenor: Mario Găman.

Politica