vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident pe Centura de Nord. O femeie la spital

O femeie a fost transportată la spital în urma unui accident rutier care a avut loc miercuri pe Centura de Nord a Craiovei.
În incident au fost implicate două TIR-uri și un autoturism. Șoferul unuia dintre TIR-uri are cetățenie ucrainiană. Femeia, care se afla în autoturism a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
„Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că, DN 65 F,  a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că, pe Centura de Nord a Craiovei, un TIR, condus de un bărbat, cetăţean ucrainian, a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula în faţa sa, condus de o femeie, şi care, în urma impactului a fost proiectat către înainte, într-un alt TIR. În urma evenimentului rutier, conducătoarea autoturismului a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii celor două TIR-uri au fost testați cu aparatul alcooltest,  rezultatul fiind negativ.
Conducătoarei auto urmează să se recolteze probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, conform IPJ Dolj.

Politica