joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătrâna dispărută, găsită pe un câmp

Bătrâna care a fost dată dispărută de soțul său a fost găsită de către polițiști în această după-amiază. Căutările s-au desfășurat în locurile și mediile pe care bătrâna le frecventa, zona adiacentă locuinței acesteia, piețe, centre comerciale. Din fericire, bunicuța se afla în stare bună, fiind predată de salvatori familiei.

„În această după-amiază, polițiștii doljeni au găsit-o pe bătrânica de 72 de ani, din Craiova, dispărută de la domiciliu în dimineaţa zilei de ieri. La nivelul IPJ Dolj s-a constituit un colectiv de lucru format din poliţişti din cadrul Secției 5 Poliție Craiova și Serviciului de Investigații Criminale Dolj, care au desfășurat activități specifice de căutare vederea găsirii persoanei în cauză.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Secției 6 Poliție Craiova, Secției 1 Poliție Rurală Melinești, Serviciului Criminalistic Dolj, precum și jandarmi din cadrul IJJ Dolj și GJMb Craiova. Căutările s-au desfășurat în locurile și mediile pe care bătrâna le frecventa, zona adiacentă locuinței acesteia, piețe, centre comerciale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Întrucat bătrâna a fost văzută, ca urmare a vizionarii unor imagini, surprinse de camerele de supraveghere în zona de ieșire din Craiova către Filiași, polițiștii au început căutarile în zona respectivă și în localitățile limitrofe, respectiv Almaj și Ișalnița. Astfel, în această după-amiază, bătrâna a fost găsită, teafără, de o echipa formată din poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Melinești și Postului de Poliție Almaj, pe un câmp din extravilanul comunei Almaj. Din fericire, bătrâna se afla în stare bună, fiind predată de polițiști familiei”, potrivit IPJ Dolj.

Politica