joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Copil de 4 ani, între victimele unui accident produs pe DN65

Patru doljeni, între care un copil de patru ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs în județul Olt.

Accidentul a avut loc pe DN65 între localitățile Negreni și Optași. Au fost implicate două autoturisme în care se aflau 4 persoane.  Unul dintre șoferi, un bărbat de 78 de ani a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenția pompierilor SMURD pentru scoaterea acestuia. Toate cele 4 persoane au ajuns la spitalul din Slatina pentru îngrijiri medicale.

„Echipaje din cadrul Stației Scornicești și Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru intervenție și descarcerare și două echipaje SMURD, au intervenit, pe Drumul European 574, în zona localității Negreni, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.  În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, printre care și un minor. Șoferul unuia dintre autoturisme, în vârstă 78 de ani, a rămas încarcerat și a fost necesară intervenția pompierilor de la descarcerare. Pacientul, conștient, politraumatizat, a fost transportat de echipajul SMURD Scornicești la UPU Slatina. O femeie, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Daneți, județul Dolj, a fost transportată la UPU Slatina, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial. Tot la UPU Slatina au ajuns și minorul, în vârstă de patru ani și tatăl acestuia, în vârstă de 40 de ani, fără urme vizibile de traumă”, conform ISU Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului au fost prezenți și polițiștii care au testat cu etilotesul cei doi șoferi, rezultatele fiind negative. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurimilor în care a avut loc evenimentul.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau 4 persoane. Într-un autoturism se afla doar șoferul, respectiv un bărbat, în vârstă de 78 ani, din municipiul Câmpulung, județul Argeș, iar în celălalt se aflau 3 persoane, respectiv șoferul, un bărbat în vârstă de 40 de ani, și 2 pasageri, o femeie, în vârstă de 33 de ani și un minor în vârstă de 4 ani, toți din comuna Daneți, județul Dolj. Șoferul, în vârstă de 40 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Celălalt conducător auto nu a putut fi testat, urmând a-i fi recoltate probe biologice de sânge, la unitatea spitalicească, în vederea stabilirii alcoolemiei”, conform IPJ Olt.

Politica