Câinii fără stăpân din Adăpostul Craiova, promovați la meciurile CSU

Date:

SC Salubritate Craiova SRL, societatea care gestionează Adăpostul public canin Craiova, și clubul CSU Craiova au ajuns la un acord pentru promovarea adopției câinilor fără stăpân cazați în centrul deținut de Primăria Municipiului Craiova. Colaborarea dintre cele două entități, concretizată într-un protocol cu o durată de 12 luni, va demara odată cu meciul pe care alb-albaștrii îl vor disputa pe 18 octombrie cu formația Academica Clinceni.

La partida care va avea loc luni pe stadionul „Ion Oblemenco”, jucătorii ambelor echipe vor intra pe teren însoțiți de căței de la Adăpostul canin.

Noi am făcut primul pas, pe al doilea sperăm să îl faci tu și să adopți un cățel iubitor, care să-ți umple inima de bucurie. Toți cățeii care vor fi prezenți pe stadionul „Ion Oblemenco” sunt sociabili, deparazitați, vaccinați și disponibili pentru adopție chiar în seara meciului”, este mesajul clubului patronat de Mihai Rotaru.

Toți cățeii care vor fi prezenți pe stadionul „Ion Oblemenco” sunt sociabili, deparazitați, vaccinați și disponibili pentru adopție.

Reamintim faptul că persoanele care doresc să ia acasă un câine fără stăpân din Adăpostul canin Craiova (situat pe DJ 606, la ieșirea din Craiova spre comuna Breasta, înainte de podul peste Jiu, pe partea dreaptă) pot veni în acest centru în orice zi a săptămânii. Programul de lucru cu publicul este de luni până vineri între orele 10.00 și 14.30, iar sâmbăta și duminica între orele 11.00 și 13.00. Accesul în incinta adăpostului și adopția se fac numai în baza actului de identitate”, informează SC Salubritate Craiova SRL.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Rolul iodurii de potasiu și cum poate fi obținută în cabinetele medicilor craioveni

Odată cu recomandările făcute de ministrul Rafila în privința...

A început reabilitarea termică din Craiova

A început reabilitarea termică a primelor 400 de apartamente...

Penitenciarul Craiova. Expoziție de obiecte artizanale și decorative

Șase femei private de libertate s-au implicat în confecționarea...