Conecteaza-te cu noi

Breaking News

Tânăr de 18 ani dispărut în lac la Castranova

Publicat

pe

Update. Tot efortul depus de echipa de cautare salvare, echipajul de scafandrii și echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru persoana scoasa din apă, declarându-se decesul. Apelul pe 112 a fost făcut de către șeful SVSU Castranova, care fusese și el anunțat de altcineva care ar fi fost foarte aproape de acea baltă, conform ISU Dolj.

Update. Tânărul înecat la Castranova a fost gasit si scos la suprafață de către scafandrii, se executa manevre de resuscitare cardio- respiratorie.


Un tânăr de 18 ani este căutat la acest moment de pompieri, după ce a dispărut în lacul din zona Baraj-baltă de la Castranova. În căutarea tânărului sunt inclusiv scafandri, dar și un elicopter SMURD.
“Detasamentul 2 de Pompieri Craiova intervine pe raza localității Castranova (zona Baraj-baltă) pentru căutarea unei persoane posibil înecată. Se intervine cu următoarele forte: o autospecială cu barca pneumatică, un echipaj de prim ajutor, Elicopter SMURD și S.V.S.U. La intervenție se deplasează și echipajul de scafandrii format din ISU DJ și ISU OT”, conform ISU Dolj.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.