sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un băiețel de 3 ani a supraviețuit mai multe zile în pădure!

Un băiețel în vârstă de trei ani a fost dat dispărut în Texas pe 6 octombrie, și a fost găsit teafăr și nevătămat sâmbătă, 9 octombrie, după ce a stat trei zile în pădure, potrivit Libertatea. Este vorba despre Christopher Ramirez care se juca în fața casei, iar într-un moment de neatenție din partea mamei, a intrat într-o pădure din zonă și s-a rătăcit.

Copilul se juca cu câinele unui vecin, în timp ce mama sa descărca din mașină cumpărăturile. Câinele plecase în pădurea din apropiere, din orașul Plantersville, iar băiatul a plecat după el. Ulterior, animalul s-a întors din pădure, însă copilul a rămas acolo. Mama băiatului, Araceli Nunez, a relatat că și-a dat seama că fiul ei a dispărut în decurs de două minute. Zile întregi, băiatul a fost căutat de echipaje de salvare, voluntari locali, cu drone și câini ai poliției și Texas EquuSearch, o organizație specializată în găsirea persoanelor dispărute. La ampla operațiune de căutare a fost implicat și FBI, potrivit sursei citate.

Băiatul a fost găsit sâmbătă la ora 11.00, la 8 kilometri de locuința familiei, „în viață și în siguranță” de un bărbat care a dorit să rămână anonim, potrivit autorităților din Plantersville. Șeriful Comitatului Grimes în care se află Plantersville a relatat că băiețelul „era puțin obosit și deshidratat precum și flămând, dar în general într-o dispoziție bună și sănătos”. Tom Miller, fondatorul Texas EquuSearch, a declarat pentru postul local de televiziune KHOU că organizația sa a avut anterior un singur caz asemănător de dispariție a unui copil și că aproape își pierduse speranța că băiețelul va mai fi găsit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Este atât de uluitor. A fost de necrezut când l-am auzit”, a spus acesta. Poliția locală a relatat că nu există dovezi că băiatul ar fi fost răpit, dar că nu este clar cum acesta a reușit să supraviețuiască fără apă sau mâncare.

Politica