joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Jandarmii au salvat o bătrână care voia să se arunce în fața trenului

Jandarmii severineni au evitat, aproape în ultima clipă, o tragedie, oprind de la sinucidere o bătrână care voia să se arunce în fața trenului.

Oamenii legii au observat că ceva este în neregulă, femeia aflându-se într-o zonă relativ necirculată, într-o stare de confuzie, se arată pe pagina de Facebook a Jandarmeriei.  

Gândindu-se că secundele sunt esențiale, jandarmii s-au apropiat de aceasta și au îndepărtat-o la timp, deoarece se auzea un tren care venea în viteză. Oamenii în uniformă au încercat să o liniștească pe femeie și să afle de ce a intenționat să recurgă la un gest de suicid.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Printre lacrimi, femeia, în vârstă de 75 ani, le-a spus jandarmilor că are probleme de sănătate, că soțul îi este paralizat, cu copiii nu se înțelege și toate aceste probleme au doborât-o psihic și fizic, iar prin acest gest a încercat să își curme suferința.

 Jandarmii au solicitat un echipaj medical de urgență pentru a transporta femeia la o unitate medicală specializată, însă aceasta a refuzat. Ulterior, jandarmii au luat legătura cu membrii familiei, iar ea a fost preluată de aceștia și condusă în siguranță acasă.

Politica