joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încă patru troleibuze au ajuns la Târgu Jiu

4 noi troleibuze au ajuns la Târgu Jiu, iar primarul orașului, Marcel Romanescu, anunță faptul că în luna noiembrie urmează ca alte 6 să fie puse la dispoziția târgujienilor.

Încă patru troleibuze au sosit astăzi și urmează să fie înscrise și să intre pe trasee la Târgu Jiu în cel mai scurt timp. Avem acum 5 troleibuze noi, urmând ca luna viitoare să vină încă 6”, spune edilul.

Marcel Romanescu susține că lângă aceste 11 mijloace de transport în comun, anul viitor, târgujienii vor primi alte 9 troleibuze, toate fiind prevăzute în primul proiect pe fonduri europene aprobat pentru modernizarea transportului în municipiu. Primarul anunță încă un proiect amplu în această direcție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Urmează implementarea celui de-al doilea proiect amplu, care prevede încă 15 troleibuze și refacerea întregii rețele de transport, a stațiilor, a autobazei Transloc, dar și un sistem e-ticketing.Implementarea tuturor proiectelor din fonduri europene sau bugetare ce ne-au fost acceptate și pentru care am primit deja finanțarea vor aduce schimbări majore în oraș, schimbări ce pot fi deja observate”, a mai declarat Marcel Romanescu.

Politica