joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tragere la sorți perfectă pentru CSU Craiova! Meciuri grele pentru FCU Craiova și CSO Filiași!

Doljul are în premieră trei reprezentante în optimile de finală ale Cupei României. Toate pot merge mai departe: e greu, dar nu imposibil

CSU Craiova a avut parte de cel mai ușor adversar la tragerea la sorți a optimilor de finală ale Cupei României. Va întâlni gruparea de liga a treia Minaur Baia Mare. Trupa lui Reghecampf a învins CFR Cluj în finala din 16-imile întrecerii knock-out, mulți fiind de părere că echipa câștigătoare a acestui joc e favorită la trofeu. De altfel, oltenii sunt deținătorii trofeului pe care trebuie acum să-l apere. De partea cealaltă, băimărenii au trecut în 16-imi de de Poli Iași, producând o mare surpriză.
FCU Craiova, câștigătoare cu Petrolul în 16-imi, va evolua pe teren propriu în optimi cu Sepsi Sf. Gheorghe, în vreme ce ACSO Filiași, care a produs șocul etapei trecute din cupă, după ce a eliminat UTA, va întâlni Hermannstadt, echipă de liga secundă.
Jocurile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc în ziua de 27 octombrie cu începere de la ora 15:30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Cupa României – optimi de finală
FC Buzău – Dunărea Călărași
Poli Timișoara – Rapid
ACSO Filiași – Hermannstadt
Voluntari – FCSB
FCU Craiova – Sepsi OSK
Minaur Baia Mare – CSU Craiova
FC Argeș – Dinamo
Gaz Metan Mediaș – Chindia Târgoviște

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica