marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Parlamentarii PNL vor participa la dezbaterea moţiunii de cenzură, dar nu vor vota

Parlamentarii PNL vor participa la dezbaterea din Parlament a moţiunii de cenzură, dar nu vor vota, a anunţat luni premierul Florin Cîţu, preşedintele Partidului Naţional Liberal.

„Parlamentarii PNL vor participa la moţiune de mâine, dar nu vor vota”, a precizat Cîţu, la finalul şedinţei BEx al PNL.

El a mai anunțat că dacă USR votează moțiunea de cenzură depusă de PSD, o guvernare cu partidul condus de Dacian Cioloș ”va fi imposibilă”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Moțiunea de cenzură spune foarte clar că miniștrii Sănătății, Transporturilor, Economiei sunt incompetenți. Deci Drulă mâine va vota împotriva lui Drulă, este o premieră. Înseamnă că eu am fost indulgent, trebuia să-i dau mai devreme afară”, a mai spus Florin Cîțu într-o declarație de presă la Parlament.

”De mâine, dacă trece moțiunea, toate scenariile sunt pe masă. Mă voi uita către noua coaliție condusă de PSD cu USR și AUR, dacă au un plan. Vom vedea ce propunere vine de la această nouă majoritate. Eu cred că va fi o propunere de premier a PSD, susținută de USR și AUR”, a mai spus Cîțu, potrivit g4media.ro

Politica