vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Masca de protecție este obligatorie în spațiile publice

Masca de protecție este obligatorie în spațiile publice aglomerate. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Mehedinți a adoptat astăzi o hotărâre, care prevede obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice deschise, cu potențial de aglomerare.

Astfel, începând de marți, 28 septembrie a.c., potrivit HCJSU nr. 98, ”se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, în zonele pietonale ale localităților, precum și la distanță minimă de 25 m față de intrările în unitățile de învățământ/unitățile spitalicești și a altor instituții publice/operatori economici ce desfășoară activități cu publicul”, a scris Prefectura Mehedinți pe Facebook.

În conformitate cu Ordinul Comun al Ministerului Sănătății și al Ministerului Afacerilor Interne nr. 874/81/2020 privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă, este obligatoriu purtarea măștii de protecție în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spațiile comerciale, stații pentru transportul în comun.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica