A crescut numărul românilor care s-au vaccinat anti-Covid cu prima doză

Numărul românilor care s-au vaccinat anti-Covid cu prima doză a început să crească – în ultimele 24 de ore s-au vaccinat 15.633 de persoane cu prima doză, iar alte 2.353 au făcut și a doua doză, conform ultimelor date ale CNCAV.

Dintre persoanele vaccinate în ultimele 24 de ore, 9.009 s-au vaccinat cu Johnson&Johnson, 8.643 cu Pfizer/BioNTech, 259 cu Moderna, iar 75 cu AstraZeneca.

În total, s-au vaccinat împotriva coronavirusului în ultimele 24 de ore 17.986 de români, o cifră în creștere față de ultima perioadă.

Din 27 decembrie 2020, în România s-au administrat 10.071.932 de doze de vaccin. 5.338.849 dintre cei vaccinați sunt imunizați cu schemă completă (două doze în cazul Pfizer, Moderna sau AstraZeneca sau o doză în cazul Johnson&Johnson), scrie digi24.ro

În ultimele săptămâni, numărul de cazuri zilnice a crescut exploziv în România, în contextul răspândirii variantei Delta la noi în țară. În unele orașe au fost instituite noi restricții pentru a opri această creștere accelerată a răspândirii virusului.

Populare

Recomandări

Edilul din Târgu Jiu se laudă cu noul bazin de înot și îl așteaptă pe David Popovici la inaugurare

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, este mândru de...

„Nu mai sunt garouri. Cereți soțiilor să vă trimită tampoane!”

Într-un centru de înrolare din orașul Ielan, oblastul Volgograd,...

VIDEO/ Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin a organizat nunta de aur

Peste 130 de cupluri din Drobeta Turnu Severin au...

Se pregătesc noi pomeni bugetare! Lista de beneficii pregătită de Coaliție

Coaliția a intrat într-o logică electorală, chiar dacă până...