A crescut numărul românilor care s-au vaccinat anti-Covid cu prima doză

Numărul românilor care s-au vaccinat anti-Covid cu prima doză a început să crească – în ultimele 24 de ore s-au vaccinat 15.633 de persoane cu prima doză, iar alte 2.353 au făcut și a doua doză, conform ultimelor date ale CNCAV.

Dintre persoanele vaccinate în ultimele 24 de ore, 9.009 s-au vaccinat cu Johnson&Johnson, 8.643 cu Pfizer/BioNTech, 259 cu Moderna, iar 75 cu AstraZeneca.

În total, s-au vaccinat împotriva coronavirusului în ultimele 24 de ore 17.986 de români, o cifră în creștere față de ultima perioadă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din 27 decembrie 2020, în România s-au administrat 10.071.932 de doze de vaccin. 5.338.849 dintre cei vaccinați sunt imunizați cu schemă completă (două doze în cazul Pfizer, Moderna sau AstraZeneca sau o doză în cazul Johnson&Johnson), scrie digi24.ro

În ultimele săptămâni, numărul de cazuri zilnice a crescut exploziv în România, în contextul răspândirii variantei Delta la noi în țară. În unele orașe au fost instituite noi restricții pentru a opri această creștere accelerată a răspândirii virusului.

Populare

Recomandări

Dragoș Bon, după CSU Craiova – U Cluj 1-1: „Ne-am bătut joc de noi”

Tehnicianul a spus că fotbaliștii lui sunt mai constanți...

Stâlpi chiar în mijlocul trotuarului. Oamenii fac haz de necaz pe Facebook

Unii stâlpi au fost plasați în fața semafoarelor, ceea...

A plecat la școală și nu s-a mai întors acasă. Dacă o vedeți, anunțați la 112

Vineri, 22 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale...

Șapte mii de olteni sunt șomeri

Șapte mii de olteni sunt șomeri, peste trei mii...