Tensiuni în vestiarul FCU Craiova. Sidibe a răbufnit pe teren

Sidibe a reușit să fie în centrul atenției în această etapă din Liga 1 și să-și asigure locul pe banca de rezerve. Fotbalistul a avut o ieșire nervoasă în minutul 65 al meciului cu FCSB, după ce a fost schimbat cu Raicea. În timp ce se îndrepta spre banca de rezerve, belgianul a tras tare de tricou, vrând să și-l smulgă de pe el. A urmat un șut în aer, apoi și-a scos tricoul, vrând să-l arunce pe jos și s-a dus direct la vestiare.

Tensiunile din jurul echipei par că se simt și în vestiar. Jucătorii nu mai au rezultate, antrenorul poate fi demis în orice moment, iar suporterii nu sunt deloc blânzi cu favoriții lor. După gestul lui Sidibe, Mutu a fost diplomat și a spus că fotbalistul trebuia să dea mai mult pe teren.

Nu știu, să îl întrebați pe el, că nu am apucat să vorbesc pe el. Sidibe trebuie să fie supărat pe el pentru că ar fi putut și ar fi trebuit să dea mai mult”, a spus Adrian Mutu.

Sidibe a primit adevăratele critici din partea lui Ion Cărciunescu: „Sidibe, probabil că, pentru mișcarea asta, dacă nu are ceva în contract, când arunci tricoul la pământ, înseamnă că tu vrei să-ți bați joc de echipa asta. Nu mai vorbim ce ai arătat tu în teren. În afară de nervi, nu ai arătat nimic. Ia uitați! Păi cum să arunci tu cu tricoul? Că așa vrea el? Păi omul ăla (n.r.: Adrian Mititelu) își dă banii de acasă pentru ei. Și ei stau acolo, în vestiar, și ce fac? Numai figuri fac! Daaaaa, ne luase ochii Sidibe”, a spus Ion Crăciunescu la Fotbal Club.

Foto: Digi Sport

Populare

Recomandări

Olt. Tânără din Văleni, dispărută de la domiciliu

La data de 4 octombrie 2022, în jurul orei...

Blue Air, sancționat cu peste 10 milioane de lei pentru cursele anulate

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a sancţionat Blue Air...

Consumul de antidepresive la gravide nu provoacă afecțiuni neurologice și nu afectează dezvoltarea copilului în timpul sarcinii

Femeile însărcinate care consumă multe dintre antidepresivele obișnuite nu...

Românii care stau la bloc, obligați să-și schimbe repartitoarele

Toate contoarele și repartitoarele de costuri pentru energia termică...