joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tensiuni în vestiarul FCU Craiova. Sidibe a răbufnit pe teren

Sidibe a reușit să fie în centrul atenției în această etapă din Liga 1 și să-și asigure locul pe banca de rezerve. Fotbalistul a avut o ieșire nervoasă în minutul 65 al meciului cu FCSB, după ce a fost schimbat cu Raicea. În timp ce se îndrepta spre banca de rezerve, belgianul a tras tare de tricou, vrând să și-l smulgă de pe el. A urmat un șut în aer, apoi și-a scos tricoul, vrând să-l arunce pe jos și s-a dus direct la vestiare.

Tensiunile din jurul echipei par că se simt și în vestiar. Jucătorii nu mai au rezultate, antrenorul poate fi demis în orice moment, iar suporterii nu sunt deloc blânzi cu favoriții lor. După gestul lui Sidibe, Mutu a fost diplomat și a spus că fotbalistul trebuia să dea mai mult pe teren.

Nu știu, să îl întrebați pe el, că nu am apucat să vorbesc pe el. Sidibe trebuie să fie supărat pe el pentru că ar fi putut și ar fi trebuit să dea mai mult”, a spus Adrian Mutu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sidibe a primit adevăratele critici din partea lui Ion Cărciunescu: „Sidibe, probabil că, pentru mișcarea asta, dacă nu are ceva în contract, când arunci tricoul la pământ, înseamnă că tu vrei să-ți bați joc de echipa asta. Nu mai vorbim ce ai arătat tu în teren. În afară de nervi, nu ai arătat nimic. Ia uitați! Păi cum să arunci tu cu tricoul? Că așa vrea el? Păi omul ăla (n.r.: Adrian Mititelu) își dă banii de acasă pentru ei. Și ei stau acolo, în vestiar, și ce fac? Numai figuri fac! Daaaaa, ne luase ochii Sidibe”, a spus Ion Crăciunescu la Fotbal Club.

Foto: Digi Sport

Politica