sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Avarie majoră la conducta de apă potabilă: mai multe localități din Dolj și Gorj sunt afectate!

Mai multe comune din Dolj și Gorj sunt afectate după ce conducta de aducțiune a apei potabile Isvarna – Craiova a suferit o avarie majoră. Avaria este localizată pe strada Gării, din satul Țânțăreni, comuna Țânțăreni, iar intervenția este mult îngreunată de o locuință ridicată fără autorizație de construire deasupra conductei.

„Din cauza unei avarii majore apărute astăzi, 11.09.2021, la conducta de aducțiune a apei potabile Isvarna – Craiova, pe raza comunei Țânțăreni, județul Gorj, Compania de Apă Oltenia a fost nevoită să treacă la manevre de reducere a presiunii apei, în vederea efectuării lucrărilor de reparații.

Avaria este localizată pe strada Gării, din satul Țânțăreni, comuna Țânțăreni, iar intervenția este mult îngreunată de o locuință ridicată fără autorizație de construire deasupra conductei. În acest moment sunt afectate de reducerea presiunii următoarele localități de pe traseul aducțiunii: Țânțăreni, Brănești, Plopșoru, Bâlteni, din județul Gorj, precum și Filiași, Brădești, Coțofenii din Față, Coțofenii din Dos, Braloștița, Almăj, din județul Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Echipele de intervenție au fost mobilizate la fața locului și fac eforturi să remedieze avaria lucrând sub presiune, însă, dacă situația o va impune, se va trece la un program de furnizare a apei potabile pe care îl vom anunța ulterior”, potrivit unui comunicat de presă.

Politica