sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi doljeni ucişi într-un accident pe A1

O tânără de 20 de ani din Craiova şi un bărbat din Mârşani, judeţul Dolj, au decedat marţi dimineaţă într-un accident produs pe autostrada A1 la km 27.

Conform IPJ Giurgiu, în incident au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară. Cele două victime se aflau în primul autoturism. Şoferul maşinii şi o tânără de 20 de ani din Craiova au decedat în urma impactului, celelalte două persoane din autoturism, fiica şoferului decedat, în vârstă tot de 20 de ani, şi mama acesteia, fiind transportate la spital.

În total, în accidentul de pe A1 au fost 6 victime, după cum precizează ISU Giurgiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară. Sunt şase victime, dintre care una a fost găsită încarcerată, prinsă sub camionetă. Din nefericire, două persoane au fost declarate decedate (un bărbat şi o femeie), trei sunt conştiente şi cooperante, iar o persoană a fost preluată de elicopterul SMURD”, precizează ISU Giurgiu.

Se pare că autoturismul în care se aflau cei patru doljeni ar fi oprit pe banda de urgenţă pentru a acorda îngrijiri medicale unei pasagere de 20 de ani, care suferise o criză de epilepsie. Un alt autoturism a oprit în spatele acestuia pentru acordarea sprijinului medical, iar autoutilitara a lovit primul autoturism parcat.

Sursa foto: Libertatea.ro

Politica