Conecteaza-te cu noi

Dolj

Video/Băgat în spital de artificiile de la cununie

Publicat

pe

O petrecere de cununie, care a avut loc în Perișor, Dolj s-a transformat într-un coșmar pentru cei prezenți la eveniment. În timpul focului de artificii un bărbat a fost grav rănit de un articol pirotehnic. A fost lovit în abdomen. Bărbatul, de 34 ani, din Petroșani a fost dus la spital și operat. Ar fi în afara pericolului.

„Noaptea trecută, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Giubega au fost sesizați cu privire la faptul la o pensiune din comuna Perișor, la care era organizat un eveniment, o persoană a fost rănită.

La fața locului s-au deplasat polițiștii precum și polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Pericoase Dolj, care au stabilit că la o pensiune din comuna Perișor, la un eveniment privat la care participau mai multe persoane, în urma folosirii de catre un bărbat de 35 de ani, din Segarcea, în calitate de pirotehnician autorizat a unor articole pirotehnice, unul din articole și-ar fi schimbat traiectoria și ar fi lovit în zona abdomenului un bărbat de 34 de ani, din Petroșani, care participa la evenimentul respectiv.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, alte trei persoane s-au deplasat la spital, însă nu au ramas internate.”-IPJ Doln

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs incidentul.

La finalizarea cercetărilor va fi propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.