vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru a admirat fotbalul-șampanie al FCSB!

CSU Craiova a fost umilită pe Arena Națională de echipa lui Becali.

CSU Craiova a pierdut cu 4-1 întâlnirea cu FCSB, din etapa a doua a campionatului. După un sfert de oră, bucureștenii aveau deja 2-0, grație bijuteriei lui Moruțan și execuției lui Tavi Popescu, jucător aflat în curtea celor de la CSU cu un sezon în urmă. Ivan și Câmpanu au părăsit terenul prematur, după o jumătate de oră de joc. La cabine s-a intrat cu scor de forfait, după o eroare a lui Bancu de care a profitat Cordea. Partea secundă a început la fel de prost pentru olteni, cu un autogol al lui Mateiu. Markovic, intrat după pauză, a marcat pentru onoarea alb-albaștrilor.

Dragoș Bon: „Sper ca băieții să se trezească!”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dragoș Bon consideră că echipa sa a picat în minutul 6, după golul lui Moruțan: „E foarte greu când dintr-un derby pleci de la 1-0 dintr-un out, a fost un moment când s-a turnat plumb în ghetele băieților mei, pentru că până în minutul 6 am arătat bine. Azi am avut destul de multe greșeli individuale. E clar că în momentul în care am primit golul, ne-am dezechilibrat. Au apărut accidentările lui Ivan și Cîmpanu, sper că nu sunt foarte grave. Îmi cer scuze față de suporterii noștri, pentru că este un rezultat rușinos. Sper ca băieții să se trezească. Trebuie să trecem peste acest eșec. De mâine începem o nouă săptămână, iar joi, cu Laci, trebuie să câștigăm”.
Bon a explicat de ce l-a lăsat pe bară pe Marius Constantin, preferându-l pe Valerică Găman: „A fost alegerea mea, eu am decis să-l titularizez pe Valerică Găman. Am considerat că e momentul să-l odihnesc pe Marius Constantin. A fost alegerea mea și din punct de vedere tactic”.

Nistor: „Nu știu dacă a fost un accident. Vom vedea pe viitor!”
După meci, Nistor a spus: „Nu a funcționat nimic. Ne-au dominat, au fost mai buni și au meritat victoria. Din păcate nu am fost noi cei dinainte. E un eșec, trebuie să-l tratăm ca atare. De mâine e o nouă zi, trebuie să pregătim meciul din Conference League, e important meciul de joi. A fost bine în spatele vârfului. Important e ca echipa să meargă. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost un accident. Vom vedea pe viitor dacă așa au stat lucrurile. Suporterii au fost prea mulți, poate unii dintre noi s-au speriat”.

Mateiu: Este ușor să începi de la 2-0!
Mateiu a completat: „Este ușor să începi de la 2-0. Șansa a fost de partea lor, le-a intrat totul. Este simplu cu golurile astea norocoase și să începi meciul atât de ușor. Și noi dacă aveam 2-0 cred că ne băteam noi joc de ei. Noi am crezut că am trecut peste meciul cu Laci (n.r. 0-1), am venit cu mare încredere, chiar ne gândeam că o să facem un meci bun și vom câștiga. Noi am câștigat Cupa, Supercupa, nu mai suntem ăia buni, suntem cei mai slabi (n.r. ironic). Nu este sfârșitul campionatului, nu am pierdut un sezon, este abia a doua etapă. A fost o greșeală din partea noastră, toți greșim, dar nu e chiar așa mare dezastru”.

FCSB – CSU Craiova 4-1
Au marcat: Moruțan 7, Oct. Popescu 16, Cordea 43, Mateiu 60 (autogol) / Markovic 63
FCSB: Vlad – Haruț, Crețu, Vucur, Șerban (81 Perianu) – Moruțan, O. Popescu, Tănase (68 Ondrasek) – Cordea (68 C. Dumitru), Dumiter (46 Oaidă), Oct. Popescu (62 Coman). Antrenor: Dinu Todoran.
CSU: Pigliacelli – Conte (56 Vlădoiu), Găman, Bălașa, Bancu – Mateiu, Bic (56 Markovic) – Cîmpanu (28 Baiaram), Nistor, Ivan (17 Gustavo) – Koljic. Antrenor: Dragoș Bon.
A arbitrat: Istvan Kovacs.

Politica