Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Începe etapa a II-a de dezinsecţie în Râmnicu Vâlcea

Publicat

pe

Etapa a II-a de tratamente la sol de dezinsecţie şi deparazitare împotriva căpuşelor şi ţânţarilor pe spaţiile verzi aparţinând domeniului public, din Râmnicu Vâlcea, se va desfășura  în perioada 21 – 28 iulie. În cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, perioada pentru tratamentele de dezinsecţie şi deparazitare se va decala (prelungi).

Produsele utilizate sunt K-OTHRINE SC 25 şi K-OTHRINE EC 84 – substanţă activă deltametrin, destinate combaterii insectelor de disconfort, fac parte din grupa Xn şi Xi de toxicitate şi sunt avizate de Comisia Naţională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătăţii.

„Apicultorii şi sericicultorii de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea sunt rugaţi să ia toate măsurile de protecţie necesare pentru familiile de albine şi viermii de mătase în scopul evitării contactului cu substanţele insecticide distribuite pe toate zonele verzi aparţinând domeniului public. Tratamentele la sol de dezinsecţie şi deparazitare se vor efectua seara, începând cu orele 22.00”, este mesajul Primăriei Râmnicu Vâlcea.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.