Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Bătrân din Bumbești Pițic, căutat de polițiștii gorjeni

Publicat

pe


Un bărbat în vârstă de  86 de ani, din Bumbești Pițic, a fost dat dispărut de nepotul său, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Bătrânul este căutat de oamenii legii, care au dispus punerea  urmărire la nivel național a persoanei dispărute.

„Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați de un bărbat din comuna Bumbești Pițic, cu privire la faptul că, bunicul său, Trincă Grigore, în vârstă de 86 de ani, a plecat de la domiciliu. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci, care au stabilit faptul că în data de 12 iulie a.c., bărbatul ar fi plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit. La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni de stofă de culoare neagră, cămașă albă în carouri și era încălțat cu cizme negre, de cauciuc”, informează IPJ Gorj.

Semnalmente: înălțime aproximativă 1,60 m, greutate aproximativă 60 kg, păr cărunt, ochi căprui, față ovală, ten deschis, cu barbă, constituție atletică, Este cunoscut cu plecări frecvente de la domiciliu, chiar și pe o perioadă mai lungă de timp.

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.