Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Horoscop 18 iulie 2021. Leii trebuie să aibă încredere în ei

Publicat

pe

Berbec

Există momente pe care le simți greu de depășit. Sunt zile și zile, însă atunci când se stinge luminița de la capătul pământului te debusolezi și parcă vrei să bați în retragere. În acest moment te afli într-un moment dificil al vieții tale. Nu îți pierde încă speranța. 

Taur

Legile atracției spun că Universul funcționează pe principiul „cere și vei primi”. Cu alte cuvinte, dacă îți dorești ceva foarte mult și ajungi să crezi că meriți acest lucru, atunci cu siguranță îl vei primi. Simpla înțelegere a faptului că poți tot ceea ce îți propui îți va restabili încrederea în tine.

Gemeni

Fie te lupți cu toate armele și toate cărțile pe față, fie bați în retragere. Te afli pe punctul să începi o relație amoroasă cu un necunoscut și îți dorești acest lucru. Trebuie să te bucuri de tot ceea ce viața îți oferă și transformă tot ceea ce ai în cele mai frumoase clipe ale vieții tale.

Rac

A venit timpul să te bucuri de ceea ce ai și să te te simți împlinit cu ceea ce ai obținut până acum. Ai oameni în jur care te caută numai atunci când au nevoie de ajutorul tău. Dacă simți că acest lucru nu îți face bine, atunci e cazul să te îndepărtezi cât mai repede de ei.

Leu

Când pui prea mult suflet în tot ceea ce faci, riști să te rănești. Dar tu nu știi cum să procedezi altfel. Experiențele pe care le-ai trăit de-a lungul timpului te-au ajutat să depășești mai multe situații dificile, dar durerea din trecut tot revine. Ai încredere în tine și doar așa vei rezolva fiecare problemă.

Fecioară

Ai mereu la îndemână o alternativă. Varianta să rămâi acolo unde ești sau varianta să mergi mai departe și să faci pasul spre o schimbare. Alege ceea ce ție îți face bine. Situația dată necesită să scoți la iveală cele mai puternice sentimente ale tale și să devii întruchiparea forței și a curajului. Orice variantă alegi trebuie să concentrezi pe lucrurile care îți aduc ție bucurie.

Balanță

Nu există formula secretă pentru rezolvarea problemelor tale. Trebuie să înțelegi că soluțiile pe care le-ai găsit până acum sunt doar de moment. Secretul unei vieți fericite este să îți găsești pacea interioară, să ai parte de fericire, încredere în sine și multă ambiție. Aceste calități tu le ai. A venit timpul să culegi roadele a ceea ce ai sădit.

Scorpion

Dacă la începutul săptămânii îți doreai să ai mai mulți bani, acum îți dorești doar liniște interioară. A venit timpul să-ți explorezi latura creativă pentru a descoperi darurile spirituale. Calea auto-didactă este cea mai bună pentru tine și este singura care îți oferă satisfacții. Ia în considerare să te documentezi mai mult despre puterea subsconștientului.

Săgetător

Inima ți-a fost frântă? Pentru a câta oară se întâmplă acest lucru? Nu lăsa o mică dezamăgire să te facă să nu-ți mai exteriorizezi sentimentele. Azi, astrele spun că dacă scapi de resentimente, vei avea curajul să iubești din nou. Nu sunt tocmai recomandate relațiile bazate doar pe atracție fizică. Vezi ce calități vrei de la sufletul tău pereche. 

Capricorn

Sunteți conștient că fiecare acțiune are o repercusiune. Prin urmare trebuie să-ți urmezi calea doar pe baza unor decizii conștiente și raționale. Dacă emani bunătate, la un moment dat bunătate vei primi. Azi trebuie să iei în calcul această variantă, mai mult decât oricând. Nu mereu calea cea mai ușoară este și cea mai bună.

Vărsător

Ești pregătit pentru o doză de adevăr? Un sfat: nu ești responsabil pentru bunăstarea tuturor celor din jur. Nu mai face din acest lucru o povară. Vina că nu ai putut să faci mai mult te poate scurge de toată energia bună. Ceea ce trebuie să faci este să echilibrezi balanța și să primești dragostea și afecțiune. Încearcă să ai încredere în oamenii apropiați ție.

Pești

Casa este locul unde te simți în siguranță întotdeauna. Este un fel de sanctuar care îți permite să te protejezi de zgomotul și agitația lumii exterioare. Un loc unde poți scoate masca și unde te poți purta așa cum ești tu cu adevărat. Trebuie să faci pașii corecți ca să obții ceea ce ți-ai propus. Dacă simți că nu faci față situației, poți apela la ajutor specializat. 

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.