vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Bărbat, arestat după ce a lovit o persoană în cap cu un par

Un bărbat a fost la un pas să fie ucis, după ce a fost lovit cu o bâtă în cap. Incidentul a avut loc în cartierul Ostroveni al municipiului Râmnicu Vâlcea, iar agresorul a fugit după ce a comis fapta.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au deschis o anchetă în data de 8 iulie când s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o persoană acuzată de tentativă de omor. 

Cum agresorul s-a ascuns după comiterea faptei, anchetatorii au decis să fie reţinut în noaptea de joi spre vineri, pentru ca în cursul zilei să fie prezentat instanţei de judecată pentru a fi arestat. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Se pare că între cele două persoane implicate în incident există un conflict mai vechi. Miercuri, agresorul şi-a văzut victima într-o parcare din cel mai mare cartier al municipiului Râmnicu Vâlcea. A parcat maşina în care se afla, şi cu un par asupra lui s-a îndreptat spre victimă pe care a lovit-o cu violenţă în cap, cauzându-i leziuni menite să-i pună viaţa în pericol. Apoi s-a urcat în maşină şi a fugit de la faţa locului.    

Martorii şocaţi de cele întâmplate au sunat imediat la 112. Victima a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea. Iniţial, poliţiştii au deschis un dosar pentru loviri şi alte violenţe, apoi, când au aflat verdictul medicilor au schimbat încadrarea juridică în tentativă de omor.

Agresorul a fost identificat, găsit şi reţinut, la mai bine de 24 de ore de la comiterea faptei, scrie adevarul.ro

Procurorii confirmă că acesta a încercat să scape de urmările faptelor sale: „În data de 9 iulie, faţă de acelaşi inculpat, care se sustrăsese urmăririi penale, după identificarea sa de către organele de urmărire penală, s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, din cadrul Tribunalului Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile”.

În urma loviturii, victima s-a ales cu fractură craniană cu înfundare şi hemoragie, leziuni care i-au pus în primejdie viaţa, precizează anchetatorii. 

Politica