vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cum să alegi pantaloni scurți perfecți pentru bărbați

Vara este aici, temperaturile ridicate încep să se dezlănțuiască și este logic să vrei să porți haine practice, lejere și răcoroase. Și ce este mai versatil pentru un bărbat în această perioadă a anului decât pantalonii scurți?
Așadar, în acest articol vom trece în revistă acele sfaturi pe care trebuie să le știi atunci când alegi și cumperi pantaloni scurți pentru bărbați.

Ce sunt bermudele
Acestea sunt practic pantaloni scurți. În general, merg până deasupra genunchiului, unele mai scurte decât altele. Utilizarea lor este foarte versatilă. Sunt preferate pentru primăvara-vară, deoarece fac ca căldura să fie mai suportabilă.
Bermudele sunt clasificate ca un articol vestimentar informal, dar asta nu înseamnă că sunt utile doar pentru a merge la plajă, la piscină sau pentru a face sport. De asemenea, sunt folosite pentru ieșiri cu prietenii, întâlniri informale sau pur și simplu pentru o vizită rapidă la supermarket.
Sunt articole vestimentare foarte des întâlnite în garderoba unui bărbat. Toată lumea are una, fie pentru că transformă o pereche de blugi vechi sau de pantaloni chino lungi, fie pentru că își cumpără altele noi într-un magazin.

Cum să alegi și să porți pantaloni scurți pentru bărbați
Există o mare dilemă cu privire la utilizarea corectă a bermudelor, deoarece designeri precum Tom Ford au spus că „un domn nu ar trebui să fie văzut niciodată în oraș cu pantaloni scurți”. Cu toate acestea, această teorie nu se aplică atunci când te afli într-o junglă de beton peste 30 ° C.
Nu te lăsa confuzat de versatilitatea acestui articol vestimentar. Dacă nu iei deciziile corecte, poți ajunge să arăți ca un turist pierdut, un explorator sau un copil în pantaloni scurți foarte scurți. Gândindu-ne la asta, îți oferim câteva sfaturi care pot fi utile atunci când alegi pantaloni scurți pentru bărbați.
Există câțiva factori care trebuie luați în considerare și îți vom arăta mai jos care sunt:

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alege în funcție de croială
Există diferite opțiuni de pantaloni scurți de cumpărat chiar și online, în multe cazuri va depinde de gusturile tale. Dar, ia în considerare care dintre ei ți se potrivesc cel mai bine:
Bermude chinezești tăiate: sunt foarte populare. Acestea se caracterizează prin buzunare laterale și țesătura puțin mai groasă. Aceste aspecte fac acești pantaloni scurți foarte practici pentru tineri și, de asemenea, pentru plimbări. Arată bine cu tricouri polo și pantofi casual, dar și cu hanorace și adidași. Sunt informali.
Bermude cu croială: sunt bermude puțin mai formale. Acestea nu au detalii, ci doar buzunare subțiri. Sunt similare cu pantalonii scurți casual. Nu sunt atât de lungi, în general cu 8 centimetri deasupra genunchiului. Din acest motiv, sunt cei mai buni pentru cele mai fierbinți luni ale anului și pentru a merge la piscină sau la plajă.
Croială clasică de bermude: au o suprafață netedă și sunt simple. Au pliuri în talie și buzunare simple. Cu o combinație bună, pot arăta elegant și sofisticat.
Pantaloni scurți sport: Există croieli foarte variate, totul va depinde de gustul tău. Sunt fabricați din poliester, pentru confortul oferit de această țesătură pentru activități fizice.
Bermude din denim: sunt realizate cu țesătură din denim. Acești pantaloni scurți sunt convenabili și, ca și blugii lungi, oferă multe opțiuni pentru combinații. În mod ideal, ar trebui să îi porți cu pantofi sport și în partea de sus poți folosi orice opțiune în funcție de unde te duci.

Alege tendințe
Bermudele sunt un articol vestimentar de bază în garderoba oricărui bărbat din sezonul primăvară-vară. Din acest motiv firmele de modă au introdus și au schimbat tendințele.
Nu strică niciodată să aruncăm o privire asupra colecțiilor și tendințelor fiecărui an înainte de a ieși să căutăm promoții la bermude.
Pentru acest an poți paria pe imprimeuri florale. De asemenea, poți miza pe pantaloni scurți în stil marin (marinar), unde dungile sunt foarte frecvente, precum și pe culori precum albul și albastrul. Și, desigur, denimul obligatoriu care, pe lângă faptul că este mereu în tendințe, este ușor de combinat și practic potrivit pentru aproape orice ocazie.

Tipul de țesătură
De obicei, țesăturile se schimbă în funcție de sezon. Dar idealul este să își îndeplinească funcția principală, care este de a oferi confort și răcoare. Din acest motiv, sunt de preferat bumbacul, poliesterul și inul.
Țesătura va depinde la modul de folosire. De exemplu, dacă urmează să faci sport, este de preferat să folosești poliester. În timp ce pentru plimbări mai formale, cel mai bun este bumbacul sau inul.

Designuri și culori
O bermudă prost combinată sau care are un design foarte izbitor nu arată bine pe nimeni. Dacă consideri că ești o persoană sobră, poți paria pe pantaloni scurți în țesături unicolore, precum: bej, gri, negru, albastru închis, verde închis sau măslin, maro, printre altele. Imprimeurile clasice, precum dungile, ți se vor potrivi și ele, adaugând întotdeauna o notă specială ținutei. Dar dacă îți place să riști puțin, poți opta pentru culori strălucitoare (roșu, culori pastel și altele) sau pentru mini modele (puncte, diamante, pete, fructe, animale și altele).

Politica