sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pactul pentru Educație Antreprenorială a fost semnat la Vâlcea

Pactul pentru Educație Antreprenoriala, inițiat de Conaf în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării a fost semnat la Vâlcea. Inspectoratul Școlar Vâlcea este primul inspectorat din tara care semnează acest pact.

Documentul presupune introducerea de ore de educație antreprenoriala la ciclul gimnazial.

Inspectorul școlar general al ISJ Vâlcea, Mihaela Andreianu, consideră că Educația Antreprenorială este extrem de importantă pentru elevi și că această materie ar trebui predată mult mai devreme în școli.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Am reușit să încheiem pactul pentru Educație Antreprenorială. Sunt bucuroasă pentru că eu cunosc importanța acestei discipline în formarea elevilor. Consider că măcar minimele cunoștințe de Educație Antreprenorială ar trebui să fie predate elevilor încă din ciclul gimnazial. Există ore de educație financiară, care ating pe undeva și competențele antreprenoriale, dar nu suficient de mult încât să dezvolte unui copil apetența pentru antreprenoriat.

La liceu se studiază în clasa a X-a. Orice vine în plus față de ce oferă curicula este un plus pentru elevii noștri”, a spus Mihaela Andreianu, la Antena 3 Vâlcea.

Politica