vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova dă 3 jucători în Echipa sezonului! Plus 2 titulari în naționala lui Rădoi!

Rotaru are o mână de jucători valoroși, ce pot face diferența în stagiunea care începe în iulie

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat Echipa Sezonului 2020-2021. CSU, la fel ca FCSB, dă 3 jucători, în vreme ce campioana CFR Cluj are doar 2 reprezentanți. Câte un fotbalist au Dinamo, Sepsi și FC Argeș Pitești.

Echipa sezonului 2020-2021: Pigliacelli (CSU Craiova) – Sorescu (Dinamo), Burcă (CFR Cluj), Mitrea (Sepsi), Bancu (CSU Craiova) – Deac (CFR Cluj),Cicâldău (CSU Craiova), Olaru (FCSB) – Moruțan (FCSB), Malele (FC Argeș), Fl. Tănase (FCSB).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Iată cum explică LPF cele trei nominalizări de la gruparea olteană. Mirko Pigliacelli: integralist, este singurul jucător din istoria Ligii 1 care a strâns 3.600 de minute pe durata unui sezon. Și-a trecut în cont 21 de meciuri fără gol încasat. Nicușor Bancu: recunoscut pentru stilul său ofensiv, a fost și în ediția recent încheiată jucătorul care a consumat multă energie în fiecare meci. Două goluri și trei pase decisive. Alexandru Cicâldău a fost în ediția 2020/21 cel mai bun jucător al craiovenilor. A înscris de 11 ori și a oferit 3 pase decisive.
Totodată, în amicalul de lux cu Anglia, CSU Craiova a avut 2 titulari în teren: Alexandru Cicâldău și Andrei Ivan. Cicâldău a evoluat până în minutul 80, când a fost schimbat de Budescu. Ivan a fost integralist și a încasat un cartonaș galben pentru o ținere. România a pierdut cu 1-0 în fața Angliei, gol din penalty. Englezii au mai ratat o lovitură de la 11 metri.
În altă ordine de idei, s-a aflat unul dintre adversarii pe care-i va întâlni CSU Craiova în stagiul de pregătire din Austria, programat în perioada 17 iunie – 4 iulie. Astfel, oltenii își vor măsura amical puterile cu Olympiakos Pireu, campioana Greciei.

Politica