Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Primăria Râmnicu Vâlcea a anunțat deschiderea Ştrandului Ostroveni

Publicat

pe

Baza de agrement ”Ştrand Ostroveni” din administrarea Primăriei municipiului s-a deschis pentru sezonul estival curent. Reprezentanții primăriei i-au anunțat pe râmniceni că se pot bucura de cele două bazine cu apă dulce şi de alte două bazine cu apă sărată.

Tarifele de acces sunt de 15 lei pentru adulţi şi 8 lei pentru copii cu vârsta între 5 şi 14 ani. Copiii sub 5 ani au accesul gratuit. De gratuitate la intrarea în ştrand beneficiază şi pensionarii din Râmnicu Vâlcea, prezentând cuponul de pensie şi actul de identitate, în fiecare zi de luni până joi.

Programul de funcţionare al bazei de agrement din sudul municipiului este între orele 08.00 – 20.00 de marţi până duminica, iar lunea între orele 11.00 – 20.00.

„La Ştrandul Ostroveni se poate ajunge inclusiv cu autobuzele ETA, cursele 5 (Dispecerat Nord – str. Depozitelor) şi 7 (Muzeul Satului Bujoreni – Parc Industrial Sud) având staţii de călători în zonă”, informează Primăria.
Chair dacă Pandemia nu a luat sfârșit, ștrandul își poate desfășura activitatea în mod normal. La începutul acestei săptămâni, rata de incidență din Râmnicu Vâlcea era de 0,22.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.