Mehedinți: Primarul Screciu și ,,Părintele Spațiilor Verzi” au curățat bălăriile de pe terenul ,,Angelescu”

Cam târziu dar cu voie bună! Primarul Severinului, Marius Screciu a decis, în sfârșit, să curețe de bălării stadionul ,,Angelescu” din municipiu, loc părăsit, în care, mai ales în zona așa-ziselor tribune, riscai să fi mușcat de vreun șarpe dacă te încumetai să treci pe acolo.

Concret, pe terenul propriu-zis a apărut firma privată de profil cu care primăria Severin face afaceri de ani buni, SC Fruct Prod Com SRL patronată de  Alexandru Hornoiu zis și ,,Părintele Spațiilor Verzi” și s-a pus pe treabă.

Supravegheați îndeaproape chiar de  către patronul Hornoiu, muncitorii acestuia, înarmați cu greble, motocoase și alte utilaje de tuns iarba au lucrat la foc automat. Pentru  gazonul de fotbal  le-a fost ceva mai ușor însă cel mai greu a fost curățarea  zonei tribunelor care nu se mai vedea din cauza buruienilor și a mărăcinilor. Până în cursul zilei de ieri după amiază operațiunea a fost finalizată cu succes.

Prezent pe șantierul de lucru a fost și primarul Marius Screciu. Edilul șef n-a stat mult la taclale ci a dat câteva indicații  prețioase după care a plecat cu treburi în altă parte  a orașului. Calitatea lucrărilor de la început până la sfârșit a fost supravegheată și vizată de mai mulți salariați ai primăriei Severin în frunte cu un șef de serviciu onest, pe nume Daniel Oglindoiu.

Populare

Recomandări

Vâlcea. Doi români au înșelat 180 de cetățeni cehi cu anunțuri false de vânzare de mașini

Peste 180 de cetăţeni din Cehia au fost înşelaţi,...

Gorj. Festivalul Luminii: Mii de gulguţe vor lumina Parcul Central din Târgu-Jiu

Festivalul Luminii va fi marcat, și în acest an,...

Craiova intră în programul Rabla Local cu 300.000 de lei

Programul privind casarea autovehiculelor uzate, numit, în mod neoficial,...

Noi beneficii pentru magistrați. Ratele la apartamente ar urma să fie plătite de stat

Senatul a votat o propunere legislativă a PNL care...