joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinţi. 15 cetățeni străini care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, prinși de polițiști

Polițiștii de frontieră din Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți, au depistat 15 cetățeni străini care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, cu ajutorul unei ambarcațiuni. Aceștia proveneau din Siria, Somalia și Irak.

”Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin – județul Mehedinți au descoperit, în urma unei acțiuni derulate în zona de competență, un grup de cincisprezece persoane, cetățeni străini. Grupul de persoane, format din adulţi şi copii, a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin pentru verificări. Astfel, poliţiştii de frontieră au stabilit ca cei în cauză sunt cetăţeni din Siria, Somalia și Irak, treisprezece dintre ei având vârste cuprinse între 16 şi 52 de ani, iar doi copii au vârste de trei și patru ani”, se arată în comunicatul poliției de frontieră.

 Potrivit sursei citate, adulţii au declarat că au părăsit teritoriul Serbiei încercând să treacă fraudulos în România peste fluviul Dunărea, cu ajutorul unei ambarcațiuni gonflabile. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica