Mehedinţi. 15 cetățeni străini care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, prinși de polițiști

Polițiștii de frontieră din Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți, au depistat 15 cetățeni străini care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, cu ajutorul unei ambarcațiuni. Aceștia proveneau din Siria, Somalia și Irak.

”Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin – județul Mehedinți au descoperit, în urma unei acțiuni derulate în zona de competență, un grup de cincisprezece persoane, cetățeni străini. Grupul de persoane, format din adulţi şi copii, a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin pentru verificări. Astfel, poliţiştii de frontieră au stabilit ca cei în cauză sunt cetăţeni din Siria, Somalia și Irak, treisprezece dintre ei având vârste cuprinse între 16 şi 52 de ani, iar doi copii au vârste de trei și patru ani”, se arată în comunicatul poliției de frontieră.

 Potrivit sursei citate, adulţii au declarat că au părăsit teritoriul Serbiei încercând să treacă fraudulos în România peste fluviul Dunărea, cu ajutorul unei ambarcațiuni gonflabile. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Populare

Recomandări

Crește valoarea indemnizației de șomaj

Legea care prevede majorarea cuantumului indemnizaţiei de şomaj acordată...

Părăsiți Rusia cât mai curând! Îndemnul MAE pentru români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) din România i-a îndemnat pe...

Alarmant! Jumătate dintre medicii de familie – în vârstă și puțini

Situație gravă în județul Dolj! Aproape jumătate dintre medicii...

ANPC a închis temporar 14 magazine Auchan și a dat amenzi de 750.000 de lei

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a realizat o...