Logiscool Craiova, parte din rețeaua internațională de școli de programare pentru copii și adolescenți, invită elevii la taberele și atelierele digitale de vară

În perioada 12 iulie – 15 septembrie Logiscool Craiova organizează tabere și ateliere digitale de vară – o serie de cursuri de programare adaptate la perioada de vacanță. Taberele se desfășoară atât fizic, în săli de clasă la sediul școlii, cât și în format online.

Distractive și interactive, pe mai multe teme actuale din lumea digitală, taberele Logiscool sunt destinate copiilor și adolescenților care își doresc să devină creatori de tehnologie. În cadrul activităților elevii vor putea descoperi cum să creeze propriul joc, aplicație de mobil, un clip video sau propriul website, toate în timp ce își exersează gândirea logică și analitică, lăsându-și imaginația liberă.

În funcție de pasiunile lor, elevii pot alege una sau mai multe tabere, dintre următoarele:

Tabere de programare (App Inventor, Kodu 3D Game Creation, Programming Hacker, Artificial Intelligence Camp)– prin misiuni distractive și jocuri ca mod de instrument educativ, elevii își folosesc creativitatea, gândirea logică și abilitățile de design pentru a programa propriile proiecte.

Tabere Minecraft – elevii au ocazia să-și programeze propria aventură în jocul preferat. În această vară lansăm o nouă tabără Minecraft: Mission to Mars, unde elevii devin exploratori și creatori ai universului pe Marte.

Tabără Robox Game Design – elevii construiesc propriile jocuri in Roblox Studio, de la curse spectaculoase, trasee cu obstacole și hărți imense de aventură. La finalul taberei se pot juca cu prietenii jocurile dezvoltate chiar de ei.

Tabere de robotică – elevii învăța despre programarea roboților și cum să construiască și să controlezi diferite tipuri de roboți. Vor învăța despre mecanismele din spatele mașinăriilor și despre inteligența artificială.

Tabere de creație (Junior Designer, Video Production, Adventure Game Creator) – participanții la taberele de creație Logiscool vor învăța să creeze video-uri amuzante, să dezvolte propriul website sau care sunt mecanismele din spatele celei mai cautate aplicații – Youtube, în noua noastră tabără pe care o lansăm în această vară: YouTube Studio.

Taberele se desfășura la sediul Logiscool Craiova de pe strada Împăratul Traian, nr. 25, în module de o săptămână (luni-vineri), în format de jumătate de zi – incluzând doar curs sau de zi întreagă – incluzând curs și activități recreative organizate in colaborare cu Centrul Educational EDU FOR FUTURE.  Pentru partea de activități din a doua jumatate a zilei, cadrele didactice de la Edu For Future au pregatiti ateliere tematice, dar si noi aventuri educaționale, activități interactive pregătite special pentru vara anului 2021, care le oferă mult joc și mișcare în aer liber, îmbunătățirea cunoștințelor, dezvoltarea abilităților de viață, socializare și muuuuuuultă distracție. Activitățile se vor derula la sediul Edu For Future din Craiova, str. Filantropiei, nr. 1 bis (lângă Spitalul Filantropia), dar și în Grădina Botanică, instituții de cultură și de artă, instituții publice și private, în funcție de tematica săptămânii, dar și de condițiile impuse de autorități în această perioadă.

Mai multe detalii despre participare sau înscriere la Taberele Urbane Logiscool se pot găsi pe site-ul Logiscool:

https://www.logiscool.com/ro/camps-2021?school=craiova-traian

și la numerele de telefon: 0774 089 250 sau 0770 368 797

Populare

Recomandări

Copil de 12 ani, urmărit de polițiști. Era la volan

Un copil de 12 ani a dat de furcă...

Prețul lemnului pentru foc, plafonat

Guvernul urmează să adopte miercuri ordonanţa de urgenţă privind...

Blue Air, sancționat cu peste 10 milioane de lei pentru cursele anulate

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a sancţionat Blue Air...

Olt. Ministrul Agriculturii, la Zilele Recoltei

Zilele Recoltei, eveniment organizat de Consiliul Județean (CJ) Olt...