Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Concursul de selecție de profesori pentru Școala Europeană de la Bruxelles se reia în iunie

Publicat

pe

Concursul pentru ocuparea a 2 posturi de profesor la Școala Europeană de la Bruxelles se va relua și va fi posibilă depunerea online a dosarelor de înscriere, a declarat pentru Edupedu.ro ministrul Educației.

La sesiunea din luna mai, cadrele didactice s-au putut înscrie doar prin depunerea fizică a dosarelor la Registratura Ministerului Educației sau prin trimiterea lor prin poștă.

„Vom modifica metodologia pentru ca depunerea dosarelor să fie posibilă online”, a declarat Sorin Cîmpeanu, pentru Edupedu.ro. Ministrul a precizat că „la proba de interviu au participat atât directorul Școlii Bruxelles IV, cât și reprezentantul asociației părinților”.

„Se intenționează reluarea concursului în perioada următoare. În cazul în care nu se ocupă posturile prin detașare își vor continua activitatea profesorii recrutați local de școală”, a precizat ministrul.

Cele 2 posturi care vor fi scoase la concurs în luna iunie sunt de Matematică cu predare în limba engleză, precum și de Chimie-fizică/Științe integrate cu predare în română și germană, franceză sau engleză. Singurul post care s-a ocupat la concursul organizat în luna mai a fost cel de Consilier educativ (”Advisor” – poziție specifică școlilor europene).

Salariile pentru aceste posturi sunt între 4.000 și 6.000 de euro.

Continue Reading
Publicitate

© 2021. Toate drepturile rezervate.