Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Se plimba pe plajă și a trecut, din greșeală, granița dintre Bulgaria și România

Publicat

pe

Un britanic în vârstă de 60 de ani a trecut fără să își dea seama granița dintre Bulgaria și România, în timp ce se plimba pe plajă.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia l-au găsit, pe 9 mai, pe turist la aproximativ 200 de metri de la frontieră, pe teritoriul României. Bărbatul nu putea justifica prezența în zonă, așa că a fost dus la sediul Grupului de Nave Mangalia pentru cercetări suplimentare.

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că persoana în cauză este cetăţean britanic, în vârstă de 60 de ani. Acesta a declarat că se plimba pe plaja din apropierea frontierei de pe teritoriul Republicii Bulgaria și a trecut neintenționat în România, deşi zona de frontieră era amenajată / delimitată corespunzător”, potrivit comunicatului Poliției de Frontieră.

În cauză, se derulează verificări cu privire la încălcarea regimului juridic al frontierei de stat, cetățeanul britanic fiind preluat de autoritățile de frontieră bulgare, în baza protocolului româno-bulgar în vederea continuării cercetărilor.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.