marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 11 mai. Berbecii se confruntă cu ideea unei relaţii eşuate

Berbec

Aţi muncit mult pentru a vă îmbunătăţi relaţia despre care credeţi că se îndreaptă spre nicăieri. Veţi reuşi, prin comunicare, să găsiţi un scop comun. Acum, mintea voastră va fi mai liniştită şi veţi putea observa lucrurile cu claritate.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este momentul să acceptaţi că există anumite lucruri pe care nu le puteţi face, din diverse motive, şi nu există nicio consecinţă negativă în acest sens. Totuşi, puteţi încerca noi metode de a face lucrurile, iar schimbările în viaţa voastră ar putea fi benefice în acest moment.

Gemeni

Întâlnirile cu prietenii de la distanta sau conjuncturile de astăzi de la servici va aduc o imagine pozitiva si cumva aceste lucruri va ajuta sa aveți mai multa încredere in propria persoană.

Rac

Unele dorințe deși par a fi de neîndeplinit în acest moment, ele au nevoie de atenția voastră și de persuasiune pentru a fi îndeplinite. Nu va lăsați descurajați de cei din jur.

Leu

O persoană pe care aţi ajutat-o în trecut vă va întoarce ajutorul, acum, iar viaţa vi se va schimba. Încercaţi să vă adaptaţi la situaţie şi să profitaţi de conversaţiile spumoase. Totuşi, dacă sunteţi într-o relaţie, fiţi atenţi pentru că aţi putea răni pe cineva.

Fecioară

Încercaţi să vă protejaţi de un viciu sau de cineva care vă poate face rău. Este ceva ce poate părea complicat, însă, în realitate, lucrurile sunt foarte simple. Unele răspunsuri pot fi doar „da” sau „nu”.

Balanță

Săriţi de la un lucru la altul, fără însă să rezolvaţi ceva, iar asta vă va irita. Totul se întâmplă doar din cauza faptului că sunteţi agitaţi şi nervoşi. V-aţi putea enerva, iar această stare nu vă aduce nimic pozitiv. Respiraţi şi cu calm veţi putea aduce totul pe linia de plutire.

Scorpion

Concentraţi-vă pe prezent. Este ceva ce aveţi nevoie. În goana după succes, vă gândiţi doar la viitor şi puteţi rata momente unice şi incredibile din prezent. Nu forţaţi lucrurile pentru că rezultatul va fi previzibil.

Săgetător

Meritele muncii voastre şi rezultatele pe care le-aţi obţinut nu sunt deloc neglijabile şi exact pe asta trebuie să vă concentraţi în prezent, chiar dacă alte persoane încearcă să vă convingă că lucrurile nu stau chiar aşa. Aveţi încredere în voi şi în puterea voastră de a rezolva probleme.

Capricorn

Nu ar trebui să vă plângeţi de nimic pentru că în jurul vostru ar putea fi oameni care chiar trec prin perioade negre, iar faptul că şi voi vă plângeţi nu îi va ajuta cu nimic. Renunţaţi la abordarea negativă şi încercaţi să priviţi lucrurile cu alţi ochi.

Vărsător

Încercaţi să vă relaxaţi, chiar dacă o situaţie urgentă referitoare la situaţia financiară vă solicită atenţia. Doar privind din exterior veţi găsi soluţia potrivită pentru a trece cu bine peste acest moment de cumpănă.

Pești

Ceva la care lucraţi de foarte mult timp începe să ia formă, iar primele rezultate vă vor mulţumi pe deplin. Va mai dura ceva timp pentru a duce proiectul la bun sfârşit, însă perseverenţa este punctul vostru forte.

Politica